Υπηρεσιες

Η εταιρεία μας προσφέρει ένα σύνολο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων, με σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη της επιχείρησής τους με τον ελάχιστο κόπο. Τα πακέτα που παρέχουμε είναι από τα πληρέστερα της αγοράς και περιλαμβάνουν ο,τιδήποτε αφορά στην εγκατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων Ιχθυοθεραπείας. Η υποστήριξη στο νέο σας ξεκίνημα είναι συνεχής, από την αρχική βοήθεια στην διαμόρφωση του χώρου και στη χωροθέτηση των εγκαταστάσεων μέχρι και προτάσεις σε θέματα marketing του συγκεκριμένου είδους spa.

Πιο αναλυτικά, μετά από μελέτη της κάτοψης του χώρου σας ακολουθεί η κατασκευή των εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αυτός επιβάλλει. Η αποστολή του εξοπλισμού γίνεται μέσα σε χρονικό διάστημα 2 – 6 εβδομάδων, ανάλογα με την διαθεσιμότητα και το πόσο έγκαιρα θα γίνει η παραγγελία πριν την έναρξη της σαιζόν. Ακολούθως λαμβάνει χώρα η εγκατάσταση των μονάδων και η έναρξη λειτουργίας τους. Το βιολογικό φίλτρο του ενυδρείου πρέπει να λειτουργήσει για μερικές ημέρες ώστε το νερό να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα ψάρια. Αφού το νερό “στρώσει” και εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα ψάρια μας, τα τοποθετούμε στο ενυδρείο και η εγκατάσταση είναι πλέον έτοιμη να λειτουργήσει πλήρως και να αρχίσει να υποδέχεται τους πελάτες σας.

Η φροντίδα όμως για την επιχείρησή σας δεν σταματάει εδώ. Για ο,τι χρειαστείτε θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του εξοπλισμού. Ταυτόχρονα σας παρέχουμε και υλικό για την προώθηση της ιχθυοθεραπείας, ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του καταστήματός σας.

Βασικός μας στόχος είναι να προσαρμοζόμαστε καλύτερα στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Για τον λόγο αυτό, είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης συνεργασίας, και να σας βοηθήσουμε να προηγηθείτε του ανταγωνισμού σε έναν τομέα που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Οι αξίες μας εγγυώνται την υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας:

σεβασμός στον πελάτη, προσανατολισμός στην ποιότητα