Προστασία Δεδομένων

Η Kissingfish αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται  με απόλυτο σεβασμό και σύμφωνα πάντα με τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Για στατιστικούς λόγους στην ιστοσελίδα συλλέγονται στοιχεία σχετικά με την χρήση της από τους επισκέπτες της. Τα στοιχεία αυτά είναι ανώνυμα και συλλέγονται με τη βοήθεια εργαλείων που παρέχει η Google.

Οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς ή που προέρχονται από άλλες πηγές κατά τη διάρκεια των συναλλαγών μας με εσάς μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Kissingfish προκειμένου να διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών ή των προϊόντων που ζητήθηκαν.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ή αυτά άλλων εταιρειών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σε περίπτωση που προτιμάτε να μην λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να το δηλώσετε στο τέλος της φόρμας επικοινωνίας πριν από την υποβολή της στην Kissingfish. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kissingfish.gr.